INFO-NYT-FOTOS

21. maj 2020: ELSE – NY FORMAND I KLUBBEN

Else Kathrine Friis er indehaver af Friis Solutions, som hun stiftede for ca 4 år siden. Hun er en efterspurgt og travl kvinde, og dertil aktivt engageret i det lokale erhvervsliv. Som medlem af Rotary og flere lokale netværksgrupper har hun en stor kontaktflade blandt byens erhvervsdrivende – noget Else også vil bruge i sit virke som formand for Vinterbadeklubben.
Else var blandt initiativtagerne til Sorø Vinterbadeklub – Hold hovedet koldt og har siddet i bestyrelsen siden den stiftende generalforsamling i 2012. I perioden frem til nu har hun varetaget kassereropgaven. I forbindelse med omrokeringen har hun overdraget dette arbejde til Helle Popp.

Læs artikel om Else i SN

 

10. marts 2020: GENERALFORSAMLING 2020 – FOTOS

 

12. februar 2020: REJSEGILDE – NY SAUNA

Så oprandt endelig dagen hvor vi havde rejsegilde på saunabyggeriet. Vejrudsigten lovede ikke udevejr, så efter at formanden havde holdt tale og traditionen tro smadret et glas,  trak vi indendøre på Værkerne for at nyde de obligatoriske røde pølser og håndbajere. Ca 50 mennesker deltog i fejringen.
Vi håber at bygningen står færdig lige før sæsonafslutningen.

 

25. januar 2020: MEDLEM NR. 200

Vinterbadeklubben nåede medlem nr 200 til Kyndelmisse-festen. Gaven var lækker chokolade fra Emils og kasserer Else overrakte gaven til den lettere overraskede modtager. Hjerteligt velkommen i klubben.

 

25. januar 2020: KYNDELMISSE

Kyndelmisse-festen var som altid en dejlig aften med glade gæster, nye badende, tale fra næstformand Inge Juhl og god stemning.
Alt dette kunne ikke foregå uden det store arbejde fra alle de frivillige medlemmer som har hjulpet til både før, under og efter. Tusind tak til jer…….. 

 

25. januar 2020: KLAR TIL KYNDELMISSE

Mens vi venter  smile
Frivillige medlemmer har knoklet for at gøre klar til Kyndelmisse-fest, så de badende kunne få en god og smuk oplevelse…….. 

 

25. januar 2020: BYGGERI AF NY SAUNA

Byggeriet af saunaen skrider fremad. Her er et par billeder af status lørdag den 25. januar lige før Kyndelmisse-festens gæster begyndte at strømme til.
Vi har derudover fået installeret et kamera (tak Morten Friis), som tager billeder jævnligt, så vi kan vise fremskridtet. Se et eksempel på det sidste billede

 

3. november 2019: FØRSTE SPADESTIK – NY SAUNA

Formand for Sorø Vinterbadeklub, Ulla Beck, holdt tale, og formand for Sorø Kommunes Kultur- og Fritidsudvalg, Bo Christensen, holdt tale og tog første spadestik til den nye sauna.

Bagefter var der et forfriskende bad til dem der havde lyst samt et par bobler i glassene og småkager på Værkerne.

 

17. oktober 2019: INFO OM LOGIN FOR MEDLEMMER

Aktive medlemmer, I kan logge ind i medlemssystemet og selv rette jeres personlige oplysninger, f. eks. adresseændring. Klik på “LOGIN” i menuen og spar medlemsadministrator Finn for meget arbejde med rettelser. Hvis du ikke har en adgangskode, klikker du på “Glemt Adgangskode” linket på LOGIN-siden. Her udfylder du enten din email eller dit telefonnummer, og systemet vil generere en adgangskode som sendes til dig.
Bemærk: Du kan KUN logge ind i medlemssystemet via denne hjemmeside og IKKE fra medlemssystemets hjemmeside.

 

Hello